Agata Bujak-Krzemińska

Dietetyk Kliniczny

Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na którym w 2011 roku uzyskała tytuł licencjata, studentka Wydziału Lekarskiego i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Jana Kochanowskiego.

Nieustannie poszerza swoja wiedzę studiując i uczestnicząc w wielu kongresach dietetyków, konferencjach i szkoleniach naukowych dotyczących prawidłowego odżywiania i leczenia żywieniowego.

Pani Agata specjalizuje się w żywieniu kobiet ciężarnych i karmiących. Jako młoda mama w codziennej praktyce poszerza wiedzę z zakresu żywienia niemowląt i małych dzieci.

Uważa że nigdy nie jest za wcześnie na wyrabianie odpowiednich nawyków żywieniowych, dlatego prowadzi liczne wykłady dla rodziców małych dzieci, a także warsztaty żywieniowe zachęcające najmłodszych do poznawania nowych smaków.

Interesuje się wpływem odpowiedniego żywienia w zapobieganiu i wspomaganiu leczenia chorób nowotworowych.

Dyplomy i certyfikaty:

Facebook