Paulina Dobrowolska

Technolog Żywności i Żywienia Człowieka

Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, gdzie uzyskała dyplom magistra Technologii Żywności i Żywienia Człowieka. Obecnie kształci się poprzez studia podyplomowe z zakresu Dietetyki Sportowej w Śląskiej Wyższej Szkole Medycznej w Katowicach. Ciągle poszerza swoją wiedzę zawodową poprzez uczestnictwo w kursach i szkoleniach, jak również poprzez literaturę fachową.

Jest pasjonatką zdrowego odżywiania oraz sportu. Ruch i odpowiednie żywienie – to klucz do dobrego zdrowia i samopoczucia. Swoją pasją stara się zarazić jak najwięcej osób.

Jej celem jest, aby nauczyć podopiecznych jak mądrze dokonywać wyborów żywieniowych, nie zabierając przy tym przyjemności z życia. Chce aby słowo „dieta” zostało zastąpione przez „zdrowe nawyki żywieniowe”.

Dyplomy i certyfikaty

Facebook