Wycena online menu dla twojego cateringu — Proporcja

Formularz automatycznej wyceny układania jadłospisów w programie MasterLife


1
Wybierz diety na które ma być ułożyny jadłospis
WOM - współczynnik obróbki mechanicznej (obieranie) WOT - współczynnik obróbki termicznej (np.gotowanie, pieczenie) Ustawienie tych wskaźników wpływa na wielkość listy zakupów a tym samym na oszczędności
Stosunek Białka / Tłuszcze / Węglowodany
Food cost - koszt składników do wyprodukowania jednego dania
W raporcie na kuchnie pojawi się receptura wykonania. Niektóre cateringi tego nie potrzebują bazując na wiedzy swoich kucharzy.

Oferta

Szacunkowa oferta: 0

W tej kwocie przygotujemy dla Ciebie menu składając się z

0 różnych dań

Wprowadzimy, przejrzymy, uzupełnimy WOT'y i WOM'y dla

0 różnych składników

Zaoszczędzimy dla Ciebie

0 godzin które możesz przeznaczyć na rozwój firmy

Dokonamy korekty

0 różnych wersji kalorycznych twoich diet

Podsumowanie
Czy oferta Ci się podoba
    
Podaj datą od kiedy chcesz wprowadzić nowe menu

0

0

Powered by NEX-Forms